Stoppen met roken acupunctuur

Wil jij al een tijd stoppen met roken? Maar weet je niet hoe je dit het beste kunt doen? Dan is het zeker aan te raden om te stoppen met roken met behulp van acupunctuur. Dit is nog een manier die niet populair is, maar steeds meer opkomend is. Je hebt verschillende manieren en de meeste zijn achterhaald door onderzoeken. Zo heb je bijvoorbeeld rook pleisters, maar uit onderzoeken uit 2017 is deze manier achterhaald. Tegenwoordig is de opkomst van acupunctuur opkomst. Acupunctuur zorgt ervoor dat jouw nicotine behoefte verminderd. Hierdoor krijg je ook minder trek in een sigaret wat uiteindelijk resulteert in het stoppen met roken door acupunctuur. Hieronder lees je waarom acupunctuur nou echt goed voor je is.

 

Waarom is acupunctuur goed

 

Acupunctuur is goed voor lichamelijke klachten. Het kan zijn dat je veel last hebt van nekpijn. Door toepassing van acupunctuur zorg je ervoor dat jouw lichaam op bepaalde pijnprikkels reageert waardoor je deze symptomen tegengaat. Onderzoeken hebben aangetoond dat acupunctuur geen fabel is en dat het daadwerkelijk werkt. Tegenwoordig zijn er ook behandelingen mogelijk die ervoor zorgen dat je stopt met roken. Door de naalden op specifieke plekken te prikken wordt er een bepaalde zenuw gestimuleerd die ervoor zorgt dat je minder trek krijgt in roken. Ben je benieuwd hoe dit precies in zijn werking gaat? Dan is het zeker aan te raden om op het internet te kijken. Je kunt op het internet verschillende websites vinden die uitleg geven over de werkwijze.

 

Mijn succesverhaal

 

Acupunctuur RotterdamZelf rookte ik al ruim vijf jaar en wou ik stoppen met roken. De reden dat ik wou stoppen is vanwege mijn gezondheid in combinatie met de vele kosten die gepaard gaan. Ik had van alles geprobeerd, van pleisters tot medicatie maar niets hielp. Toen kwam ik op een zonnige zondag een acupunctuur advertentie tegen in de krant en besloot mij in te schrijven in de hoop dat dit zou werken. Na een maand rond te hebben gelopen heeft het echt geholpen. Mijn behoefte naar nicotine werd met de week minder. Tot op de dag van vandaag maak ik nog steeds gebruik van de acupunctuur sessies. Het resultaat is verbluffend, ik rook momenteel nog slechts 10% van wat ik eerst rookte. Een vooruitgang van 90% dus!

 

Wil jij de positieve ervaring ervaren? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kan je altijd helpen zodat ook jij gaat stoppen met roken door acupunctuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *