Sauna Rotterdam, even heerlijk ontspannen

Sauna Rotterdam

Een bezoek aan de sauna in Rotterdam is niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens gezond. We zetten speciaal voor jou nog eens de voordelen van een bezoek aan de sauna in Rotterdam op een rijtje.

Je hartslag stijgt, de doorbloeding verbetert

Een bezoekje aan de sauna in Rotterdam zorgt bijvoorbeeld voor een betere doorbloeding. Tijdens een bezoek aan de sauna stijgt je hartslag en dat veroorzaakt weer metabolisme. Dit is vergelijkbaar met een stevige sportsessie. Je bloed gaat stevig stromen, de aderen gaan open en dat stimuleert weer de nieren en de lever. Vanwege de warmte gaan de pori├źn van je huid open staan en dat is de reden dat afvalstoffen via de huid het lichaam verlaten. Een bezoek aan de sauna in Rotterdam zorgt bovendien voor een betere weerstand tegen wisselingen van de temperatuur.

Je bloeddruk stijgt amper, meer bloed naar je huid

Ook je huid wordt gezonder na een bezoek aan de sauna in Rotterdam. In de sauna stijgt de bloeddruk amper. Dat heeft als gevolg dat er meer bloed naar je huid gaat, die dus ook meer voedingsstoffen krijgt. De huid wordt dus op deze manier van binnenuit gevoed. Een bezoek aan de sauna in Rotterdam zorgt er ook voor dat de klachten aan gewrichten en spieren afnemen. Ook de conditie van de aderen wordt beter door een bezoek aan de sauna in Rotterdam. De aderen zette uit en krimpen door de wisselingen van de temperatuur. De bloedvaten zetten uit en bloed kan de voedingsstoffen nu dus overal naar toe brengen om zo ook de aderen goed te onderhouden.

Endorfine zorgt voor een beter en diepere slaap

Een bezoek aan de sauna in Rotterdam betekent echter vooral diepe ontspanning en een afname van stress. Je komt er echt helemaal tot rust en laat problemen en gedachten gemakkelijker los. Neem je na de sauna een afkoelend dompelbad, dan zal de ontspanning nog intenser zijn. Gebleken is ook dat een bezoek aan de sauna in Rotterdam je een betere weerstand geeft. Het aantal witte bloedcellen stijgt en dat zorgt ervoor dat de weerstand tegen bijvoorbeeld de griep en ook verkoudheid toeneemt. Nog iets, een bezoek aan de sauna in Rotterdam zorgt ervoor dat je dieper slaapt. Dit heeft te maken met endorfine, een stof dat ook de pijn doet afnemen en een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Endorfine zorgt vooral voor een betere en veel diepere slaap.

 

Meer informatie vindt u bij Thermen Binnenmaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *